MTECH logo

MTECH 2017
MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O MATERIJALIMA:
korozija, toplinska obrada, ispitivanje materijala i tribologija

Zadar, 4.-7. listopada 2017.

Preuzmite program (.pdf 1MB)Pošaljite nam e-mail

Međunarodna konferencija o koroziji, toplinskoj obradi, ispitivanju i tribologiji materijala održati će se od 4. do 7. listopada u Zadru.

Zadar je povijesno središte Dalmacije, okružen povijesnim zidinama, prepun arheološkog, kulturnog i spomeničkog blaga. Također, grad je s mnogim suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu.

Konferencija će se održati u Hotelu Kolovare, nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke. Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa restoranom, vinotekom, aperitiv barom, frizerski salonom, salonom za masažu, kongresnim dvoranama, rent a car-om, a od vanjskih sadržaja ima otvoreni bazen, za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis te prostrano hotelsko parkiralište.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će sadržajan i ugodan boravak.

Hotel Kolovare

http://www.hotel-kolovare.com/

Dvokrevetna soba 55,00 EUR + 1,00 EUR boravišna pristojba
Jednokrevetna soba 87,00 EUR + 1,00 EUR boravišna pristojba
Dvokrevetna soba (studenti) 39,00 EUR + 1,00 EUR boravišna pristojba

Rezervacije moguće putem web stranice do 18. rujna 2017.